Przenoszenie danych logowania między pękami kluczy

Zachowaj porządek w swoich danych logowania, przenosząc je między prywatnymi i firmowymi pękami kluczy lub grupami.

 

Przenoszenie haseł między pękami kluczy

 

Krok 1. Otwórz rozszerzenie Uniqkey

Otwórz rozszerzenie Uniqkey w trybie pełnoekranowym.

Znajdź i wybierz dane logowania, które chcesz przenieść. 



2. Przenieś hasło

Kliknij opcję „Edit” w prawym górnym rogu, aby wyświetlić dostępne opcje (oznaczone kolorem pomarańczowym).

Wybierz pęk kluczy organizacji lub konkretną grupę, do której chcesz przenieść dane logowania. 

Kliknij „Save”.

Otwórz aplikację mobilną Uniqkey, a dane logowania zostaną automatycznie przeniesione.


 

Przenoszenie danych logowania z prywatnego pęku kluczy do pęku kluczy organizacji

Powtórz „Krok 2.”, ale wybierz dane logowania z prywatnego pęku kluczy i przenieś je do „My Logins”

 

Ważne informacje:

Po przeniesieniu danych logowania do firmowego pęku kluczy lub grupy mogą one być zarządzane przez administratora Twojej organizacji.

Danych logowania znajdujących się w pęku kluczy organizacji nie można przenieść z powrotem do prywatnego magazynu. Można je przenieść wyłącznie do grupy, jeśli administrator na to zezwoli.