Zarządzanie czyszczeniem i przechowywaniem danych

Jako administrator Uniqkey decydujesz, jak długo usunięte dane mogą być przywracane, oraz możesz włączyć automatyczne czyszczenie nieużywanych danych i zarchiwizowanych użytkowników.

 

Przejdź do menu Czyszczenie i przechowywanie danych w Portalu administratora Uniqkey tutaj.

 

Określanie okresu przechowywania

Określ, jak długo usunięte dane mają pozostać w systemie przed ich trwałym usunięciem. W tym okresie możesz w razie potrzeby przywrócić dane.

 

Włączanie automatycznego czyszczenia

Jeśli chcesz automatycznie usuwać niezarządzane dane i zarchiwizowanych użytkowników, możesz wybrać, jak często ma to być wykonywane.

 

Przywracanie danych

Dane można przywrócić przez cały okres przechowywania.

Wybierz dane, które chcesz przywrócić, oraz okres, z którego chcesz je odzyskać.