Een gebruiker verwijderen en herstellen in de organisatie

In deze handleiding leer je hoe je gearchiveerde gebruikers in enkele eenvoudige stappen terugzet naar de status Active.

 

Instructies – verwijderen

Stap 1: Log in op het Admin Portal

Open het Uniqkey Admin Portal.

 

Stap 2: Selecteer en verwijder de gebruiker

Ga naar het tabblad Employees.

Selecteer de gebruiker die je wilt verwijderen.

Klik op het Delete-icoon.

Opmerking: Als de gebruiker de status 'Active' heeft, moet je de gebruiker eerst archiveren ('Archive') voordat je deze kunt verwijderen.

Zodra de status van de gebruiker verandert van 'Active' naar 'Archived', kan de gebruiker worden verwijderd.

De gebruiker is nu verwijderd.

 

Instructies – herstellen

Stap 1: Log in op het Admin Portal

Open het Uniqkey Admin Portal.


Stap 2: Zoek de gearchiveerde gebruiker

Ga naar het tabblad Employees.

Zoek en selecteer de gebruiker die je wilt herstellen.

 

Opmerking: Je kunt eenvoudig een overzicht van gearchiveerde gebruikers bekijken met de knop 'Filter', die in de onderstaande afbeelding blauw is gemarkeerd – selecteer 'Archived' in het menu 'Status'.

 

Stap 3: Herstel de gearchiveerde gebruiker

Vink het selectievakje naast de gebruiker aan.

Klik op het Restore-icoon in het menu hierboven.

Nadat je de actie hebt bevestigd, verandert de status van de gebruiker weer naar Active.