Gegevensopschoning en bewaartermijn beheren

Als beheerder van Uniqkey bepaal je hoe lang verwijderde gegevens kunnen worden hersteld en kun je automatische opschoning van ongebruikte gegevens en gearchiveerde gebruikers inschakelen.

 

Open het menu Gegevensopschoning en bewaartermijn in het Uniqkey Admin Portal hier.

 

De bewaartermijn bepalen

Bepaal hoe lang verwijderde gegevens in het systeem blijven voordat ze permanent worden verwijderd. Gedurende deze periode kun je de gegevens indien nodig nog herstellen.

 

Automatische opschoning inschakelen

Als je onbeheerde gegevens en gearchiveerde gebruikers automatisch wilt verwijderen, kun je kiezen hoe vaak dit wordt uitgevoerd.

 

Gegevens herstellen

Gegevens kunnen gedurende de volledige bewaartermijn worden hersteld.

Selecteer welke gegevens je wilt herstellen en hoe ver je terug wilt gaan om ze te herstellen.