Inzicht in Data Cleanup and Retention

In deze handleiding vind je uitgebreidere informatie over hoe de functie ‘Data Cleanup and Retention’ van de organisatie werkt.

Hier volgt een kort overzicht van de functie ‘Data Cleanup and Retention’:

  • Data Cleanup and Retention: Pas aan hoe lang verwijderde gegevens worden bewaard, schakel automatische opschoning in en herstel gegevens binnen de bewaartermijn.
  • Automatische opschoning: Geef aan hoeveel dagen onbeheerde logins/kluizen, gearchiveerde medewerkers en auditlogboeken moeten worden bewaard voordat ze automatisch worden verwijderd.
  • Bewaartermijn: Dit bepaalt hoe lang verwijderde gegevens, zoals gearchiveerde medewerkers en logins, in het systeem blijven voordat ze permanent worden verwijderd. Gedurende deze periode kun je de gegevens indien nodig nog herstellen.
  • Verwijderde gegevens herstellen: Kies binnen welke periode je onbeheerde/verwijderde gegevens wilt herstellen – gegevens die langer onbeheerd zijn dan de ingestelde bewaartermijn kunnen niet worden hersteld.

     

Open het menu ‘Data Cleanup and Retention’

Klik op de browserextensie, schakel ‘Fullscreen Mode’ in en ga naar het Admin Portal.

Open ‘Settings’ in het menu aan de linkerkant en selecteer ‘Data Cleanup and Retention’.