Sådan deler du logins i Uniqkey

Del nemt logins med andre, samtidig med at du angiver tilladelser og tidsbegrænsninger. Du kan også administrere og tilbagekalde delte logins efter behov.

 

Trin 1. Vælg det login, du vil dele

Åbn Uniqkey-udvidelsen, find det login, du vil dele, og klik på det ønskede login. Dette kan gøres både via udvidelsen og i 'fuldskærmstilstand'.

Klik på de tre prikker i øverste højre hjørne af loginoplysningerne. 
Vælg knappen Del.

Delingsvinduet åbnes.


Trin 2. Angiv delingsoplysninger og begrænsninger

Indtast e-mailadressen på den person, du vil dele loginoplysningerne med.

Vælg delingstilladelser, og angiv en tidsbegrænsning.

  •  
    • Fuld tilladelse giver brugeren adgang til at bruge, se og kopiere loginoplysningerne, men ikke redigere dem.
    • Begrænset tilladelse giver kun brugeren adgang til at bruge loginoplysningerne uden mulighed for at se, kopiere eller redigere dem.

      Bemærk: Hvis der ikke vælges en tidsbegrænsning, forbliver loginoplysningerne delt, indtil adgangen tilbagekaldes. 

Klik på Del for at sende delingsanmodningen.


Trin 3. Godkend anmodningen i din Uniqkey-mobilapp

Åbn din Uniqkey-mobilapp for at bekræfte delingsanmodningen.

 

Modtageren af invitationen vil nu få en notifikation på sin telefon om, at en adgangskode er blevet delt med vedkommendes konto.

 

Trin 4. Administrer delte konti

Se og administrer dine delte logins i Delingscenteret.

Åbn fuldskærmstilstand via udvidelsen.
Klik på Delingscenter.

Gennemgå de delte logins.


Sådan tilbagekalder du adgang:

Klik på skraldespandsikonet ud for det delte login i Delingscenteret for at tilbagekalde adgangen.

Bekræft handlingen på din telefon.