Uniqkey DK Til administratorer Ofte stillede spørgsmål Søg Sådan Fjerner og Gendanner Du en Bruger i Organisationen Denne guide forklarer, hvordan du nemt kan gendanne arkiverede brugere tilbage til Active status. Instruktioner - FjernStep 1: Log ind på Admin PortalenTilgå Admin Portalen gennem din Uniqkey Step 2: Vælg og Fjern BrugerNaviger til Medarbejder-fanenMarkér den bruger du vil fjerneKlik på Slet-ikonetBemærk: hvis brugeren har status 'Aktiv' skal de 'Arkiveres' før de kan fjernes.Brugeren er nu fjernet Instruktioner - GendanStep 1: Log ind på Admin PortalTilgå Admin Portalen gennem din UniqkeyStep 2: Find den arkiverede brugerNaviger til fanen Medarbejdere.Find og vælg den bruger, du vil gendanne. Note: Du kan nemt danne overblik over arkiverede brugere med 'Filter' værktøjet markeret med blå på billedet - ved at sortere gennem 'status'. Step 3: Gendan den arkiverede brugerMarker afkrydsningsfeltet ud for brugeren.Klik på Gendan-ikonet i menuen ovenfor.Når handlingen er bekræftet, ændres brugerens status tilbage til Active.