Uniqkey DK Kom i gang med Uniqkey Definer brugeroplevelsen Søg Konfigurer Trusted Browser Aktivering af funktionen "Trusted Browser" giver brugere mulighed for midlertidigt at gemme data i deres browserudvidelse og springe godkendelsen i Uniqkey-mobilappen over. Du kan vælge den tilladte tidsperiode og oprette begrænsninger for at definere, hvornår medarbejdere kan bruge funktionen.Administrer dine indstillinger for Trusted Browser via Uniqkey Admin Portal -> Settings -> Security settings -> Governance -> rul ned til Device and Session assurance. BegrænsningerBegrænsningstypeTilladte værdierBemærkningerIP-begrænsningSpecifikke IP-adresser.Understøttet: 192.168.10.2Ikke understøttet: 192.168.10.0, 192.168.10.*Kræver, at Uniqkey-mobilappen er forbundet til adressen, når medarbejderen aktiverer Trusted Browser. Der kan tilføjes flere IP-adresser. TidsspecifikEnhver kombination af dag/tidspunkt. Opsætning på vegne af medarbejdere (anbefalet)Opsætning af Trusted Browser på vegne af dine medarbejdere giver dem mulighed for at bruge funktionen uden selv at skulle aktivere den. I stedet modtager de kun en anmodning i deres Uniqkey-mobilapp én gang pr. valgt tidsperiode.Bemærk, at Trusted Browser skal være tilladt for hver gruppe.Læs mere om grupper og indstillinger her. Aktivér indstillingen Set up Trusted Browser on behalf of employees.Brug indstillingen Set Trusted Browser duration til at bestemme, hvor ofte medarbejdere skal godkende i deres Uniqkey-mobilapp.Aktivering af Allow users to change the default Trusted Browser setting giver medarbejdere mulighed for at ændre tidsperioden (maks. 24 timer).