Uniqkey DK Kom i gang med Uniqkey Teknisk opsætning Søg Dataoprydning og retention Som administrator af Uniqkey bestemmer du, hvor længe slettede data kan gendannes, og du kan aktivere automatisk oprydning af ubrugte data og arkiverede brugere. Gå til menuen Dataopbevaring og oprydning i Uniqkey Admin Portal her. Valg af opbevaringsperiode Bestem, hvor længe slettede data skal forblive i systemet, før de slettes permanent. I denne periode kan du stadig gendanne dataene, hvis det bliver nødvendigt. Aktivering af automatisk oprydning Hvis du ønsker automatisk at slette ikke-administrerede data og arkiverede brugere, kan du vælge, hvor ofte oprydningen skal foretages. Gendannelse af data Data kan gendannes i hele opbevaringsperioden. Vælg, hvilke data du ønsker at gendanne, og hvor langt tilbage i tiden du ønsker at gendanne dem fra.