Uniqkey DK Til administratorer Ofte stillede spørgsmål Søg Forstå Dataopbevaring og oprydning I denne vejledning finder du en mere detaljeret forklaring af, hvordan organisationens funktion “Dataopbevaring og oprydning” fungerer.Her er et hurtigt overblik over funktionen “Dataopbevaring og oprydning”:Dataopbevaring og oprydning: Tilpas, hvor længe slettede data opbevares, aktiver automatisk oprydning, og gendan data inden for opbevaringsperioden.Automatisk oprydning: Angiv hvor mange dage ikke-administrerede logins, arkiverede medarbejdere og audit-logs skal gemmes, før de automatisk slettes.Opbevaringsperiode: Bestemmer hvor længe slettede data – såsom arkiverede medarbejdere og logins – forbliver i systemet, før de slettes permanent. I denne periode kan du stadig gendanne data, hvis det er nødvendigt.Gendan slettede data: Vælg inden for hvilket tidsrum du ønsker at gendanne ikke-administrerede/slettede data. Data, der har været ikke-administrerede længere end den fastsatte opbevaringsperiode, kan ikke gendannes. Find "Dataopbevaring og oprydning" menuenKlik på browserudvidelsen, aktiver "Fuldskærmstilstand" og navigér til Admin-portalen.Gå til "Indstillinger" menuen i venstre side og vælg 'Dataopbevaring og oprydning'.