Uniqkey DK Til administratorer Ofte stillede spørgsmål Søg Administrer Sikker Data i Din Organisation Denne guide forklarer, hvordan du fjerner logins fra medarbejderes konti for at sikre sikker datahåndtering samt deler ikke-administrerede logins med brugere eller grupper for at forbedre samarbejdet. Log ind i Admin-portalenFå adgang til Admin-portalen ved at scanne QR-koden med din Uniqkey mobilapp.Gå til fanen All Secured Data. Funktionsoverblik:Filtrer loginsFiltrer logins efter forskellige kriterier efter behov. Flyt medarbejderes logins tilbage til deres Private KeychainDenne funktion giver dig mulighed for at flytte en medarbejders login fra work keychain tilbage til deres private keychain. Når loginet er flyttet, bliver medarbejderen ejer af det, og du har ikke længere overblik over det.Vælg det login, du vil flytte.Klik på ‘Assign audience’-ikonet i topmenuen.Vælg ‘Move to Private’ og tryk ‘Move’Åbn din Uniqkey mobilapp for at bekræfte handlingen.Flyt til medarbejderDenne funktion gør det muligt at flytte en medarbejders work login til en anden medarbejders work keychain. Den første bruger mister adgang til loginet.Vælg det login, du vil flytte.Klik på ‘Assign audience’-ikonet i topmenuen.Vælg ‘Move to Employee’, indtast brugerens e-mail og tryk ‘Move’Åbn din Uniqkey mobilapp for at bekræfte handlingen. Flyt til gruppeDenne funktion gør det muligt at flytte en medarbejders work login til en gruppe-keychain. Medarbejderen mister adgang til loginet.Vælg det login, du vil flytte.Klik på ‘Assign audience’-ikonet i topmenuen.Vælg ‘Move to Group’, indtast gruppenavn og tryk ‘Move’Åbn din Uniqkey mobilapp for at bekræfte handlingen.Fjern en organisations-vault fra en medarbejders kontoDenne funktion giver dig mulighed for at fjerne en medarbejders work login fra deres keychain. Loginet vil stadig være synligt under All Secured Data med status Unmanaged.Vælg det login, du vil fjerne fra en bruger eller gruppe.Klik på Remove-ikonet i topmenuen.Bekræft handlingen.Brugerens adgang er nu fjernet.Slet en organisations-vault fra Admin-portalenHvis du vil fjerne en vault permanent fra organisationen, kan du slette den. Bemærk: Du kan kun slette vaults med status Unmanaged.Gå til Organisation → All Secured DataFiltrér efter UnmanagedVælg det login, du vil sletteKlik på skraldespandsikonet i topmenuenBekræft sletningen